Uitvaartondernemingen

Limes Uitvaartverzorging

LiemesUitvaartLimes Uitvaartzorg bestaat sinds mei 2012 en is gevestigd in Millingen aan de Rijn. Sidone Korse en Eveline de Lange verzorgen samen met hun team uitvaarten in ons dorp en wijde omgeving. Ze leveren maatwerk en begeleiden nabestaanden in het afscheid nemen op de manier die het beste bij hen past. De onderneming is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers en draagt het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Limes Uitvaartzorg is inmiddels een begrip bij velen mede door hun manier van werken: puur, persoonlijk, professioneel.

Voor informatie, vragen of het melden van een overlijden (dag en nacht) belt u: 0481 354928.

Limes Uitvaartzorg | Palsstraat 36 | 6566 WZ  Millingen aan de Rijn | www.limesuitvaartzorg.nl | contact@limesuitvaartzorg.nl

 

 

Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers, Afscheidshuis de Vosengraaf

MeijerentenHove

Wij zijn uitvaartverzorgers die ernaar streven dat de wensen van de overledene en de nabe- staanden voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk worden uitgevoerd. We stellen alles in het werk om het afscheid van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Omdat wij niet zo'n grote uitvaartonderneming zijn kunnen we meer aandacht en tijd aan u besteden en heb- ben wij direct en persoonlijk contact. Wij vinden het belangrijk dat een afscheid past bij de overledene en de nabestaanden. Respect, eerlijk en betrokken zijn, zijn onze belangrijkste kern- waarden.
 
Wij krijgen van veel mensen te horen dat het zo jammer is dat er in de omgeving van Millin- gen geen mogelijkheden zijn om een overledene op te baren wanneer dit thuis niet mogelijk is. vandaar dat wij van de oude aula op de algemene begraafplaats de Vossengraaf te Millingen aan de Rijn een afscheidshuis hebben gemaakt, waar u op uw eigen wijze afscheid kunt nemen. Wij zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in het verzorgen van de overledene, restauraties na een ongeval, thanatopraxie en de uitvaart.
 
Crumpsestraat 8 | 6566 CV Millingen aan de Rijn | (06) 34 04 50 01
 

Facebook