Image

Aanmeldingsformulier BIZ

Vul a.u.b. alle benodigde gegevens in.

De Vereniging BIZ Millingen Centrum heeft als doel het ontplooien van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid, ruimtelijke kwaliteit of een ander algemeen belang in de openbare ruimte van BIZ Millingen Centrum en Millingen. 

BIZ Millingen Centrum werkt nauw samen met de Millingse Ondernemingsverenging, gemeente Berg en Dal en Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal aan versterking van de ruimtelijke kwaliteit van het centrum van Millingen. Bent u benieuwd welke initiatieven in 2020 en komende jaren worden opgepakt? Wilt u weten welke verbetervoorstellen voor bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en ruimtelijke kwaliteit voor Millingen worden voorgesteld? Neem dan even rustig de tijd om de visie “Versterken Ruimtelijke Kwaliteit Millingen aan de Rijn” te lezen. 

In mei 2020 verandert het centrum van Millingen in een bloemenzee. Tientallen hangingbaskets, een aantal trio bloemfonteinmasten -en cortenstaal bloembakken worden gevuld met rijk bloeiende eenjarige planten. Als verbinding tussen dijk en centrum wordt een optische geleiding gecreëerd van hanging baskets aan de lichtmasten in de Burgemeester Eijckelhofstraat, van Lyndenstraat en de Zalmstraat.

Door een uitgekiend plantenmix aan zomerbeplanting, herfst, -en winterbeplanting is het mogelijk het hele jaar door een onderscheidend en sfeervol beeld te creëren.

De BIZ werkt! Het Gasthuis lag origineel niet in het bloemenplan, maar sluit op eigen initiatief aan. Zo kunnen we het gebied rondom het Gasthuis en Sint-Antonius van Paduakerk ook voorzien van hanging baskets en komt op in de nabijheid van de hoofdingang een trio bloemfonteinmast te staan. 

 

OPROEP:

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een fleurig en kleurig centrum en/of actief willen deelnemen in één van de werkgroepen die aan de slag gaan met de verbetervoorstellen uit de visie “Versterken Ruimtelijke Kwaliteit Millingen aan de Rijn”

Contact BIZ Millingen Centrum: bizmillingen@gmail.com

Bestuur:

Voorzitter:
Roland Gesthuizen
(06) 22 44 96 80
Secretaris:
Albert Egberts
(06) 45 30 88 71
Penningmeester:
Geert-Jan Berning
(06) 13 59 24 80
Bestuurslid:
Karin Bex
(06)18 22 20 04
Bestuurslid:
Kees van der Velden
(06) 20 07 71 25
Adresgegevens:
Secretariaat BIZ Centrum Millingen
Heerbaan 101
6566 EG Millingen aan de Rijn
Kvk: 76685462 

                 

                                  

Facebook